Theme Website Ontwikkelen

Kant en klare websites, shops en blogs

Een theme website is een goede optie als je budget of time-to-market beperkt zijn.

Hierbij kijken we per individueel project wat het beste werkt. Is vooral tijd een issue, dan kunnen wij de site met content vullen. Als het vooral het budget beperkt is, kun je ervoor kiezen om meer zelf te doen.

Doorlooptijd:
2 - 4 weken
Inzet:
2 - 3 personen
Budget:
€1.250 - €5.000
Shakers diensten voor digitale creatie

Wat we doen

01. Wensen en planning

In de eerste meeting kijken we waar de site voor gaat dienen en bepalen we welke vorm en inhoud daarbij passen. Tevens bepalen we wie welk deel op zich neemt en maken we een planning voor de oplevermomenten.

02. Technische implementatie

In samenspraak met de klant kiezen we een thema. We installeren de site en het thema op onze veilige en snelle servers. Daarnaast zorgen voor de basisinstellingen zodat de site klaar is om gevuld te worden.

03. Content & live

Tegelijk met het technische deel kunnen tekst en beeld verzameld worden. Dat kun je als klant zelf doen of aan ons uitbesteden. Als de content is geplaatst kan de site - na keuring - live.

04. Doorontwikkelen & onderhoud

Het voordeel van deze werkwijze is dat je snel live bent. Vaak komen er achteraf dan nog wel nieuwe wensen en ideeën. Wij zorgen dat deze worden gerealiseerd en dat je site optimaal blijft draaien.