Over ons

Wij zijn Shakers. Wij gaan voor ambitieuze plannen en elegante oplossingen.

Wij zijn een bureau voor digitale creatie. Wij bedenken, maken en verbeteren digitale producten. Wij houden van groots en meeslepend, maar zijn niet te groot voor klein en simpel.

We werken voor gedreven starters en gevestigde namen, direct en via reclamebureau’s. We bedienen markten als automotive, gezondheidszorg, uitgevers en finance. Ieder met zijn eigen verhaal en zijn eigen uitdagingen.

Als ontwerpers denken we altijd vanuit de gebruiker. Intuïtief en soepel gebruik zijn de eerste vereisten. Maar we gaan voor meer. Voor het ‘wow’ gevoel, de inspiratie: de connectie met jouw merk.

Niemand houdt van eindeloze projecten en onverwachte kosten. Wij beslissen per project of het groot moet of klein kan. En wat beter geschikt is, agile of waterfall. Zo leveren we op tijd en houden we de kosten overzichtelijk.

Shakers bestaat uit een vaste kern online creatieven. Daarmee hebben we de basis van wat we doen in huis. Verder werken we per project met gespecialiseerde partners. Zo hebben we altijd het beste team voor de klus.

Onze vaste kern:

Moritz
Moritz
Designer
Tes
Tes
Frontend
Charlotte
Charlotte
Creative
Ozgur
Ozgur
Software Lead
Daan
Daan
Strategy / Project
Gulay
Gülay
Marketing Automation