Custom Website Development

Maatwerk websites en apps voor elk doel

Custom website development betekent maatwerk van het eerste concept tot de laatste pixel, inclusief hosting, onderhoud en doorontwikkeling.

Daarbij geven we grote ideeën de ruimte te rijpen tot sterke business cases - binnen vaste kaders. We werken van globale doelstelling en budget naar vaste targets en kosten.

Doorlooptijd:
1 - 4 maanden
Inzet:
3 - 6 personen
Budget:
€7.500+
Shakers diensten voor digitale creatie

Wat we doen

01. Challenge, plan & concept

Tijdens de challenge session bepalen we samen de doelstellingen van de custom website. Naast designwensen kijken we naar kpi’s, budget en planning. Dit vertalen we naar een concept dat aansluit bij product, merk en doelgroep.

02. Content creation

We vertalen het concept naar structuur en design, en van daar naar pixels en code. Onze ontwerpers, copywriters en programmeurs gaan aan de slag om een pakkend beeld en verhaal te combineren met optimaal gebruiksgemak.

03. Testen, live & doorontwikkelen

Na het creatieve werk is het tijd om te testen, live te gaan en aan de knoppen te draaien. We houden je website up-to-date, monitoren de resultaten en gaan samen met jou aan de slag om de site verder te perfectioneren.

04. Training & onderhoud

Als alles is ingericht wil je zoveel mogelijk zelf kunnen beheren. Voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen in WordPress, SEO en Google Analytics verzorgen we trainingen in gebruik en onderhoud van websites.